Efirec Oy
Yritys - Kokenut pienlaitostoimittaja

Yritys - Kokenut pienlaitostoimittaja

Efirec Oy on suomalainen cleantech-yritys, joka keskittyy tehokkaaseen, pienen mittakoon teknologiaan ja luotettaviin projektitoimituksiin.


Toteutamme uusiutuvan energian ja energiatehokkuuden palveluja ja ratkaisuja. Teemme avaimet käteen -menetelmällä kokonaisvaltaisia projekteja. Asiakkaitamme ovat energiayhtiöt, kunnat, rakennuttajat ja kiinteistönomistajat. Yhdistämme innovatiivisia teknologioita kuten auringoenergiaa, maalämpöä ja biopolttoaineita.


Olemme rakentaneet 25 vuoden ajan noin satakunta bioenergiaa käyttävää lämpölaitosta eri puolille Suomea ja yhden direktiivien mukaisen jätteenpolttolaitoksen. Seuraavaksi pyrimme laajentumaan kansainvälisille cleantech-markkinoille.


Visiomme on rakentaa ekologista yhteiskuntaa.


EFIREC – Energia- ja ympäristöratkaisuja


Uusimpien arvioiden mukaan globaalisti vain 15 prosenttia jätteestä käsitellään. Vaihtoehdot jätteenkäsittelylle kasvavat ja sen myötä jätteen hyödyntäminen energianlähteenä lisääntyy. Jätteenkäsittelyn kustannukset kasvavat suhteettoman suuriksi, jos jätettä ei hyödynnetä. Myös teollisen jätteenpuhdistuksen vaatimukset kasvavat. Samaan aikaan sähköntarve ja -hinta kasvavat.


Efirec Oy tarjoaa eri toimijoille mahdollisuuksia vastata näihin haasteisiin. Efirecin palvelut ovat teknologiasta riippumattomia. Teemme aina kokonaisvaltaisen kartoituksen eri vaihtoehdoista.

Verkostomaisen työskentelymallimme mukaan johdamme projektit ammattitaitoisesti ja edistyksellisesti.


Meillä on erinomaiset yhteydet alan parhaisiin toimijoihin ja vaikuttajiin.

Vahvuutenamme ovat läpinäkyvät prosessityökalut ja kohteiden määrittely- ja seurantajärjestelmät.


EFIREC OY


Yrityksen toimitusjohtajana toimii Ulla Sainio, joka osti yrityksen vuonna 2016. Edellinen omistaja Keijo Hämäläinen jäi yrityksen vähemmistöosakkaaksi ja hallitukseen neuvonantajaksi. Vuoden 2017 alusta Efirec valittiin CleanTech Finlandin jäseneksi ja myöhemmin FinPron vienninedistämisohjelmaan.